Lirik Didi Kempot Lungiting Asmoro

Didi Kempot - Lungiting Asmoro

[*]seprene gonku ngenteni janjijanji prasetyaning atikadung tresno mring sliramu wong ayura eling dino lan wektuning ati katon ra biso ilangsoyo suwe soyo ra karuannadyan mung tansah anggadangaku samar yen sliramu ra kelingancah ayu tak anti antijo pijer semoyo waeaku tresno karo kowetegane atimu soyo gawe loroiku ra prayogaaku ora bakal munduraku ora bakal melayuyen durung nyanding sliramuukuraning tresno ikududu bondhonanging lungiting asmorokembali [*]

Didi Kempot Kasmaran Didi Kempot Layang Kangen Didi Kempot Sewu Kutho