Lirik Indah Anzani Wedi Karo Bojomu New Cobra

Indah Anzani - Wedi Karo Bojomu New Cobra

Hatiku yang resah takkan bisa tenangSebelum ku dengar indah suaramuTak sabar hatiku ingin menelfonmuTapi aku wedi karo bojomu[*]Salahkah diriku bila merindukanmuSedangkan Kau di sana juga merindukankuWalau ku tahu kau ada yang memilikiTapi cintaku tetaplah untukmu[**]Ingin ku Sms an wedi karo bojomuPengen telpon-telponan wedi karo bojomuPengen ku ngomong sayang wedi karo bojomuSakjane Kangen iki ra keno di lereniNanging aku wediPengen ketemuan wedi karo bojomuPengen kangen-kangenan wedi karo bojomuPengen ku ngomong sayang wedi karo bojomuSakjane Kangen iki ra keno di lereniNanging aku wedi karo bojomuwedi karo bojomu wedi karo bojomuSalahkah diriku bila merindukanmuSedangkan Kau di sana juga merindukankuTak sabar hatiku ingin menelfonmuTapi aku wedi karo bojomuKembali [**]Kembali [*]

chrizmedia

Cukup Menhibur dalam kejenuhan hehe...

16/04/13 15.33
Just Call ZICEX

Buka Sikit Jos

24/06/13 05.55
Wiwin Juliyanti Sragen, Jawa Tengah

Pinginku sms-an wedi karo bojomu,,,

LIRIKE KUI MEWAKILI WONG nJUATIII banget,, sing biasane sms-an mbi cewek sing ws nduwe bojo!!

08/08/13 15.29
Bowo Ekowidodo Sragen

wkwkwk penting dudu aq :v

27/08/13 10.43
musi ono

sing bait 1 karo bait 2 ikulo aku gak isa iramane

06/11/13 14.44
nha ryan

waw pisannnnnnnnnnn

12/11/13 15.39

Komentar Lirik Indah Anzani Wedi Karo Bojomu New Cobra