Lirik Taline Asmoro Eny Sagita

Eny Sagita - Taline Asmoro

Ho ho ho ... hm hm hm...Ho uow uow uowHooo...Opo salahku nganti kowe ninggalke akuTanpo sebab alasan dadi karepmuTeganing ati mendhotke taline asmoroOpo pancen wes ono wanito liyoLoro ati atiku loroTansah soyo keronto-rontoRoso iki tetep jroning dodoKowe uwes bedhoTumetes ing iluhkuNganti koyo tirto segoroNalikane kowe lungo ninggalke akuNelongso ku nelongsoAti soyo keroto rontoKowe uwes cidroDadi sumpah setiamuOpo salahku nganti kowe ninggalke akuTanpo sebab alasan dadi karepmuTeganing ati mendhotke taline asmoroOpo pancen wes ono wanito liyoLoro ati atiku loroTansah soyo keronto-rontoRoso iki tetep jroning dodoKowe uwes bedhoTumetes ing iluhkuNganti koyo tirto segoroNalikane kowe lungo ninggalke akuNelongso ku nelongsoAti soyo keroto rontoKowe uwes cidroDadi sumpah setiamuTumetes ing iluhkuNganti koyo tirto segoroNalikane kowe lungo ninggalke akuNelongso ku nelongsoAti soyo keroto rontoKowe uwes cidroDadi sumpah setiamuHo ho ho ... hm hm hm...Ho uow uow uowHooo...

Eny Sagita Gak Mau Hamil Duluan Eny Sagita Pergi

Komentar Lirik Taline Asmoro Eny Sagita