Lirik Oplosan 2 Brodin New Pallapa

Brodin - Oplosan 2

[00:58.00]Diklupukne kancane [01:01.00]Dibukak oplosane [01:05.00]Di ombe ramai ramai [01:08.00]Jarene enak rasane [01:12.00]Gelase amung siji [01:15.00]Di puter gonta ganti [01:18.00]Konco konco ngenteni [01:21.00]Tibo wayahe di joki [01:38.00]Jarene kroso mumet [01:41.00]Ning nang awak kroso anget [01:44.00]Opo iku sing di arani wong mendem [01:51.00]Mlakune sempoyongan [01:54.00]Ora ngerti yen joglangan [01:57.00]Tibo mak bruk [01:59.00]Dadi gotong gotongan [02:05.00]Awak wis lemes [02:08.00]Duite ludes [02:11.00]Urip rasane [02:14.00]Tansah ngenes [02:18.00]Mbok di pikir pikir [02:21.00]Yen ra ono untunge [02:24.00]Cukup di tutup oplosane [02:34.00]Tobat tobat dudu soto babat [02:41.00]Kapok kapok ojo mung kapok lombok [02:47.00]Wiwit dino iki mendeme dimareni [02:54.00]Mugi gusti inggal ngijabahi [03:28.00]Diklupukne kancane [03:31.00]Dibukak oplosane [03:34.00]Di ombe ramai ramai [03:37.00]Jarene enak rasane [03:42.00]Gelase amung siji [03:44.00]Di puter gonta ganti [03:47.00]Konco konco ngenteni [03:51.00]Tibo wayahe di joki [04:07.00]Jarene kroso mumet [04:10.00]Ning nang awak kroso anget [04:14.00]Opo iku sing di arani wong mendem [04:20.00]Mlakune sempoyongan [04:23.00]Ora ngerti yen joglangan [04:26.00]Tibo mak bleg [04:29.00]Dadi gotong gotongan [04:35.00]Awak wis lemes [04:38.00]Duite ludes [04:41.00]Urip rasane [04:44.00]Tansah ngenes [04:47.00]Mbok di pikir pikir [04:50.00]Ora ono untunge [04:54.00]Cukup di tutup e [05:04.00]Tobat tobat dudu soto babat [05:10.00]Kapok kapok ojo mung kapok lombok [05:16.00]Wiwit dino iki mendeme dimareni [05:23.00]Mugi gusti inggal ngijabahi [05:31.00]Tobat tobat dudu soto babat [05:37.00]Kapok kapok ojo mung kapok lombok [05:44.00]Wiwit dino iki mendeme dimareni [05:50.00]Mugi gusti inggal ngijabahi

Anonim

Anonim

josssssssssssss

24/05/13 15.18

Komentar Lirik Oplosan 2 Brodin New Pallapa