Wedus Koplo Dian Marsanda Sonata

Dian Marsanda - Wedus

Mending tuku sate timbang tuku weduseMending gendakan timbang dadi bojoneMangan sate ora mikir mburineNgingu wedhus ndadak mikir suketeMending tuku sate timbang tuku weduseMending gendakan timbang dadi bojoneMangan sate ora mikir mburineNgingu mas, wedhus ndadak mikir suketeTimbang di bojo ora ono duiteMending tak gawe gendakan waeOra usah mikir sak bendidaneSeminggu cukup sepisan waeMergone aku ora kuat Yen duwe bojo wong melaratRa mblanjani gawene sambatSeneng kumpul modal dengkul bondo nekatMending tuku sate timbang tuku weduseMending gendakan timbang dadi bojoneMangan sate ora mikir mburineNgingu mas, wedhus ndadak mikir suketeTimbang di bojo ora ono duiteMending tak gawe gendakan waeOra usah mikir sak bendidaneSeminggu cukup sejuta waeMergone aku ora kuat Yen duwe bojo wong melaratRa mblanjani gawene sambatSeneng kumpul modal dengkul bondo nekat

Pain Rikudo

Manteb kie lagune....
SAGITA MANIA Bergoyang....!!!!

03/12/13 07.06

Komentar Wedus Koplo Dian Marsanda Sonata