Lirik Campursari Didi Kempot Cidro Karaoke

Didi Kempot - Cidro

[00:46.00]Wis sakmestine ati iki nelongso [00:53.00]Wong sing tak tresnani [00:57.00]Mblenjani janji [01:01.00]Opo ora eling [01:04.00]Naliko semono [01:08.00]Kebak kembang wangi [01:11.00]Jroning dodo [01:20.00]Duh piye maneh [01:23.00]Iki pancen nasibku [01:27.00]Kudu nandang loro koyo mengkene [01:35.00]Remuk ati iki [01:38.00]Yen eling janjine [01:42.00]Ora ngiro jebul lamis wae [01:58.00]Gek opo salah awakku iki [02:05.00]Kowe nganti tego mblenjani janji [02:13.00]Opo mergo kahanan uripku iki [02:20.00]Mlarat bondo seje karo uripmu [02:28.00]Aku nelongso [02:31.00]Mergo kebacut tresno [02:35.00]Ora ngiro saikine cidro [03:05.00]Wis sakmestine ati iki nelongso [03:12.00]Wong sing tak tresnani [03:17.00]Mblenjani janji [03:20.00]Opo ora eling [03:24.00]Naliko semono [03:27.00]Kebak kembang wangi [03:30.00]Jroning dodo [03:41.00]Duh piye maneh [03:43.00]Iki pancen nasibku [03:47.00]Kudu nandang loro koyo mengkene [03:55.00]Remuk ati iki [03:58.00]Yen eling janjine [04:02.00]Ora ngiro jebul lamis wae [04:18.00]Gek opo salah awakku iki [04:25.00]Kowe nganti tego mblenjani janji [04:33.00]Opo mergo kahanan uripku iki [04:40.00]Mlarat bondo seje karo uripmu [04:48.00]Aku nelongso [04:51.00]Mergo kebacut tresno [04:55.00]Ora ngiro saikine cidro [05:03.00]Ora ngiro saiki kowe

Didi Kempot Ilang Tresnane Ngawi Mas Didi Kempot Ft Sri Mantingan Lingso Tresno Didi Kempot Didi Kempot Lungiting Asmoro Didi Kempot Kasmaran Didi Kempot Layang Kangen Didi Kempot Sewu Kutho
Syaiful Anas

Goyang terus dangdut didi kempot nya :)

16/04/13 21.44

Komentar Lirik Campursari Didi Kempot Cidro Karaoke