Lirik Didi Kempot Ilang Tresnane

Didi Kempot - Ilang Tresnane

[00:27.00]Tak trimak trimake [00:33.00]Yen pancen ngono karepe [00:40.00]Tenane batinku [00:46.00]Ora nglilak ake [00:53.00]Ning nyatane kudu koyo ngene [00:59.00]Mugo-mugo bener pilihane [01:06.00]Wis ilang tresnane [01:12.00]Wis lali piye sumpahe [01:17.00]Naliko kae [01:22.00]Ning saiki kok ngene dadine [01:28.00]Tresnamu jebul mung ono lambe [01:33.00]Mung ono lambe [02:09.00]Tak trimak trimake [02:15.00]Yen pancen ngono karepe [02:21.00]Tenane batinku [02:29.00]Ora nglilak ake [02:35.00]Ning nyatane kudu koyo ngene [02:41.00]Mugo-mugo bener pilihane [02:48.00]Wis ilang tresnane [02:54.00]Wis lali piye sumpahe [02:59.00]Naliko kae [03:04.00]Ning saiki kok ngene dadine [03:10.00]Tresnamu jebul mung onolambe [03:15.00]Mung ono lambe [03:22.00]Klopo sing tak tandur [03:25.00]Limang tahun sing kepungkur [03:28.00]Uwis tukul godhonge wis dadi janur [03:35.00]Janur sing semampir ono ing ngarep omahmu [03:41.00]Nanging sing nyanding kowe dudu awakku [03:47.00]Dudu aku

Ngawi Mas Didi Kempot Ft Sri Mantingan Lingso Tresno Didi Kempot Didi Kempot Lungiting Asmoro Didi Kempot Kasmaran Didi Kempot Layang Kangen Didi Kempot Sewu Kutho
Anonim

Anonim

test komen

16/04/13 09.05
Anonim

Anonim

test lagiieehhh

16/04/13 09.05

Komentar Lirik Didi Kempot Ilang Tresnane