nurhana

Taman Jurug Nurhana Campursari Lirik

[00:46.00]Ning kutho solo [00:50.00]Mudo lan mudi [00:54.00]Ning taman jurug [00:57.00]Ning pingg...

Lirik Lagu Nurhana Kusumaning Ati

[00:37.00]Kusumaning ati [00:42.00]Duh wong bagus kang tak anti anti [00:52.00]Mung tekamu biso ga...

Nurhana Lingsir Wengi Campursari

[00:45.00]Lingsir wengi [00:49.00]Sepi durung biso nendro [00:59.00]Kagodho mring wewayah [01:06....

Lirik Ati Sing Loro Nurhana

[00:18.00]Gek sopo to, sing kuat nglakoni [00:23.00]Gek sopo sing, kuat nyonggo sepi [00:28.00]Sli...

Lirik Lagu Nurhana Lelamuning Ati

wayah wengi katon sepi kelap kelip kunang kunang sing ngancani gelar kloso lungguh dewe angratapi s...